Gratis opbevaring af hjul indtil d. 30.04.2024

Landbrug

Din lokale FirstStop dækspecialist i Brande
dækker også landbruget.

Service af store dæk i topklasse

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Vi har erfaring med alle typer mærker, så du kan trygt overlade din maskine til os. Opdag skader i tide, så du er klar til næste projekt.

Det er vigtigt, at få tjekket din maskine – især i det danske vejr.

Lad ikke høsten, entreprisen, leverancen eller lignende gå til spilde fordi din maskinebryder sammen. Løbende service og eftersyn sikrer at småfejl og skavanker opdages i god tid. Vi finder og udbedrer fejl og mangler, så du kan løse din opgaver – uden problemer.

Gør din hverdag lettere med en køreklart køretøj

Regelmæssige tjek af dine maskiner giver ro på. Det er dumt at spare på service, når dit erhverv afhænger af at maskinerne leverer – hver eneste gang. Maskiner bliver slidt ved brug, så få tjekket de dele, der er mest udsat. Det vil i det lange løb gavne økonomien, da en velsmurt maskine kører bedre og mere effektivt end en slidt. First Stop sætter en ære i at yde den bedste service og få din maskine til at yde sit bedste – hver gang.

Ingen dæk er for store

JL Dækcenter er din pålidelige kilde til dæk i alle størrelser. Vi tilbyder et omfattende udvalg af dæk, der passer til en bred vifte af køretøjer, herunder personbiler, lastvogne, busser og landbrugsmaskiner. Uanset dit køretøjs behov, har vi det rette dæk til dig. Vores erfarne team står klar til at vejlede dig gennem valget og sikre, at du får den optimale løsning. Besøg vores moderne værksted og oplev førsteklasses dæk og ekspertise, der opfylder alle dine dækbehov.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Services

Hos First Stop JL Dækcenter har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alle typer dæk

Lastbiler & busser

Vi ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler eller busser stående stille. Derfor står vi klar til at servicere din lastbil eller bus i dit lokale dækcenter. 

Landbrug

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel. 

GRATIS dækopbevaring til d. 30.04.2024