Nyheder fra FirstStop

Nyheder og kampangner

HVEM ER VI?


PROFESSIONELT TEAM


Vidste du, at First Stop ikke blot er en af Danmarks største kæder, men også en af Europas med mere end 2000 forhandlere?

Faktisk er vi et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk og autoservice.

First Stop – international kvalitet i dit lokalområde

Med mere end 2000 servicecentre på tværs af 25 lande – samt 16 års erfaring – er First Stop et internationalt service- og dækcenter med tilgængelighed i dit lokalområde.

Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse, der er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning inden for alle bilens områder.

Eksperter i dæk og bilservice

First Stop er kendt som et dækcenter med stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der sikrer bedste kontaktflade mellem vej og bil – og derved bringer chauffør og familier sikkert rundt på landets veje.

Derudover er First Stop et komplet autocenter med specialister inden for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn til kontroller af bremser, reparationer af stenslag, 4-hjulsmåling og sporing samt meget mere.

Besøg dit nærmeste First Stop center og få bragt bilen i orden.

Bredt udvalg at både services og afdelinger

First Stop Danmark er med sine 37 afdelinger i Danmark en kompetent og attraktiv partner når det gælder både dæk, autoservice og auto vedligeholdelse.

MINIMUM RESPONSTID


Ring til mig på telefon nummer: 97180375


AFHENTNINGS- OG AFLEVERINGSSERVICE


Kan du ikke selv komme med din bil, så kan vi lave en aftale om, at jeg henter og bringer den indenfor Brandes bygrænse.

Kampanger