Gratis opbevaring af hjul indtil d. 30.04.2024

DIN LOKALE DÆKSPCIALIST

Dæk i alle størrelser lokalt i Brande

Dit lokale dækcenter i Brande
Hos First Stop JL Dækcenter Hos JL Dækcenter er vi stolte af at være din pålidelige kilde til dæk i alle størrelser. Uanset om du kører en personbil, lastvogn, bus eller endda en landbrugsmaskine, har vi det perfekte dæk til dig. Vi forstår vigtigheden af at matche det rette dæk til dit køretøj, og vores erfarne team står klar til at vejlede dig gennem valget og sikre, at du får den bedste løsning.

Vores omfattende udvalg af dæk inkluderer alle de størrelser, du muligvis har brug for. Fra kompakte personbiler til tunge lastvogne og store landbrugsmaskiner, har vi dæk, der matcher enhver køretøjsbehov. Vi har nøje udvalgt vores sortiment for at sikre, at du får dæk af høj kvalitet, uanset hvilket køretøj du kører.

Vi hjælper dig med:

  • Salg af dæk
  • Afbalancering
  • Lapning af dæk
  • Montering af dæk

Gennem vores samarbejdspartner, First Stop, forhandler vi dæk fra kendte mærker som Birdgestone, Michelin, Firestone og Pirelli, som notorisk er blandt de bedste og mest anerkendte mærker inden for dæk.​

Husk at vi også har et dækhotel i Brande.

Mange års erfaring med service af dæk

Vores mål er at levere ikke kun dæk af høj kvalitet, men også en førsteklasses serviceoplevelse. Vores dækspecialister er klar til at hjælpe dig med at finde det rette dæk, uanset om det er til daglig pendling, lange ture eller landbrugsarbejde. Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder ved at levere pålidelige løsninger og enestående service.

Uanset om du har brug for dæk i standardstørrelser eller noget mere specialiseret, kan du stole på JL Dækcenter som din foretrukne dækspecialist. Besøg vores moderne værksted i dag og oplev vores omfattende udvalg af dæk i alle størrelser. Vi glæder os til at betjene dig og sikre, at du får den bedste dækoplevelse til dit køretøj.

 

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Services

Hos First Stop JL Dækcenter har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alle typer dæk

Lastbiler & busser

Vi ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler eller busser stående stille. Derfor står vi klar til at servicere din lastbil eller bus i dit lokale dækcenter. 

Landbrug

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel. 

GRATIS dækopbevaring til d. 30.04.2024