Lastbiler & Busser

I alle størrelser

Dækservice til lastbiler og busser

Hos JL Dækcenter specialiserer vi os i omfattende dækservice til lastbiler og busser, med over 50 års erfaring inden for salg og service af lastbildæk. Vi forstår de udfordringer og omkostninger, der er forbundet med nedetid for lastbiler, og vores mål er at minimere denne nedetid ved hurtigt og effektivt at tilbyde kvalitetsservice på vores lokale dækcenter. Med vores ekspertise i montering af dæk, sommerdæk, vinterdæk og dækhotel, garanterer vi en løsning, der passer til dine specifikke behov.

Som en værdifuld tilføjelse til vores servicepakke tilbyder vi alle kunder muligheden for at tilmelde sig JL Inspections vognundersøgelsesprogram: TireCheck. Dette program sikrer løbende overvågning og vedligeholdelse af dine dæk, hvilket forlænger deres levetid og forbedrer kørselssikkerheden.

Udenfor vores normale åbningstider er vi ligeledes klar til at assistere dig. Hvis du har brug for akut service, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 18 03 75 – vores team står altid klar til at hjælpe.

Når det kommer til valg af dæk, er det afgørende at vælge det rette dæk, som matcher lastvognens formål og kørselsforhold. Hos JL Dækcenter lægger vi vægt på at forstå dine unikke behov for at anbefale dæk, der optimerer kørselsøkonomien og forbedrer faktorer såsom styrestabilitet, sikkerhed, vejgreb og levetid. Vi tror ikke på, at god dækøkonomi udelukkende handler om at vælge de billigste dæk. Derfor står vores eksperter klar til at guide dig gennem valgprocessen, så du får dæk, der er perfekt tilpasset dit køretøj og dine krav.

Vores udvalg omfatter både nye og regummierede dæk til lastvogne og busser, sikrende, at vi kan imødekomme ethvert budget og behov. For at høre mere om vores produkter og tjenester, eller for at diskutere dine specifikke krav, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte på 97 18 03 75.

Yderligere information om vores services, herunder dækhotel, samt detaljer om, hvordan du kommer i kontakt med os eller lærer mere om os, kan findes på vores hjemmeside. Hos JL Dækcenter er vi forpligtet til at levere uovertruffen service og kvalitet, så du kan føle dig sikker på vejen.

Services

Hos First Stop JL Dækcenter har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alle typer dæk

Lastbiler & busser

Vi ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler eller busser stående stille. Derfor står vi klar til at servicere din lastbil eller bus i dit lokale dækcenter. 

Landbrug

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel

GRATIS dækopbevaring til d. 30.04.2024

Vi forhandler alle de førende dækmærker