Stål- & alufælge

 

Det sikre valg for kvalitetsfælge

First Stop JL Dækcenter På udkig efter de perfekte fælge til din personbil? JL Dækcenter er din førende kilde til stålfælge og alufælge i alle størrelser. Vi er stolte over at kunne tilbyde et omfattende sortiment af fælge fra anerkendte producenter som alcar.dk, engroshjul.dk & rallycenteret.dk, der garanterer stil, ydeevne og pålidelighed.Uanset om du leder efter stålfælge til en mere praktisk brug eller alufælge for at give din bil et personligt præg, har vi det rette valg for dig. Vores sortiment spænder fra klassiske designs til moderne stilarter, så du kan skræddersy din bil efter din smag. Vores fælge kommer i de fleste størrelser, hvilket sikrer, at du finder det ideelle sæt til din specifikke bilmodel.

Når du har fundet den rette fælg, kan vi lave et tilbud til dig på et komplet sæt inklusiv de dæk der passer til dit kørselsmønster og din bil.

Alcar og Engroshjul: Garanti for kvalitet

Vi forhandler kun fælge fra anerkendte producenter som Alcar og Engroshjul. Dette sikrer ikke kun stil og alsidighed, men også høj kvalitet og holdbarhed. Uanset om du vælger stålfælge eller alufælge, kan du være tryg ved, at dine fælge leverer den bedste ydelse og opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Skab dit personlige look

Fælge er ikke kun en praktisk komponent på din bil; de er også en måde at udtrykke din personlige stil. Hos JL Dækcenter forstår vi vigtigheden af at finde det rigtige sæt fælge, der matcher din personlighed og bilens karakter. Vores erfarne team står klar til at vejlede dig gennem vores udvalg og hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Er du i tvivl om, hvilke fælge, der passer til din bil og hjul? Kontakt os gerne på telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Borupvej 2C, 7330 Brande

Hvad skulle det være? Vi har dem alle

Services

Hos First Stop JL Dækcenter har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alle typer dæk

Lastbiler & busser

Vi ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler eller busser stående stille. Derfor står vi klar til at servicere din lastbil eller bus i dit lokale dækcenter. 

Landbrug

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel

GRATIS dækopbevaring til d. 30.04.2024

Vi forhandler alle de førende dækmærker