First Stop JL Dækcenter

Din lokale dækspecialist

Hvem er JL Dækcenter?

Jeg har gennem mere end 50+ år – beskæftiget mig med salg og service af lastbildæk, så jeg ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler stående stille. Derfor står jeg klar til at servicere din lastbil i dit lokale dækcenter.

Som kunde hos JL Dækcenter frå du tilbudet om, at tilmelde dig JL Inspections vognundersøgelsesprogram: TireCheck.

Har du brug for service udenfor mine normale åbningstider, så tøv ikke med at ringe på telefon 97180375.

 

JL-dækcenter

Din lokale dækspecialist

Vi står altid klar til at hjælpe dig sikkert på vej igen. 

Hos First Stop JL Dækcenter går vi op i god service. Vi står altid klar til at finde de rette dæk til dig og dit kørselsbehov, hvad enten det drejer sig om personbiler, varevogne, lastvogne, busser eller landbrugsmaskiner. 

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag, eller udfyld formularen med din henvendelse. Ring til os på telefon 97 18 03 75 eller send os en mail på jorgen@jl-daekcenter.dk.

 

Services

Hos First Stop JL Dækcenter har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alle typer dæk

Lastbiler & busser

Vi ved hvor mange omkostninger det giver virksomheder, at have en eller flere lastbiler eller busser stående stille. Derfor står vi klar til at servicere din lastbil eller bus i dit lokale dækcenter. 

Landbrug

Hos First Stop kan vi også hjælpe dig med de store maskiner, hvis der er behov for service, dækskifte eller andet. Vi ved, at maskiner i den størrelse er dit levebrød. Det er derfor tvingende nødvendigt at de kører og fungerer – hele tiden.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel

GRATIS dækopbevaring til d. 30.04.2024

Vi forhandler alle de førende dækmærker